Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

11

ARA'14

 

Birbirinden şık modelleriyle beğeninizi kazanan Sefamerve markası kış aylarında içinizi ısıtacak panço modellerini site üzerinden satışa çıkardı. Tesettürlü hanımların büyük ilgi gösterdiği modeller hem çok şık hemde çok sıcak. Tükenmeden bir gözatın deriz.

 

 

27

KAS'14

 

Hergün birbirinden farklı renk ve desende eşarp modelleri mi görüyorsunuz? Bu eşarpları almak için mağaza mağaza dolaşmaya üşeniyor musunuz? İşte Sefamerve sizibu yüktenkorkuyor. Türkiyenin en büyük tesettür firmalarından biri olan Sefamerve online alışverişlerde ürünü kapınıza kadar getirerek müşteri memnuniyetini en yüksek seviyeye çıkarmayı amaçlıyor. Bizde sizler için birbirinden şık eşarp modellerinden sadece birkaçını bir araya getirdik. Buyrun birlikte iinceleyelim.

 

 

18

EKİ'14
 
Günden güne büyüyan sefamerve, şüphesiz online tesettür firmaları içinde en bol çeşide sahip olanı. Hergün onlaraca model güncellemesinin yanısıra stoklarda da sık sık güncellemelere gidiliyor. Sizler için son güncellenen eşarp ve şal modellerini aynı başlık altında topladık. Üstelik tesettür bonelere de değinmeden geçmek istemedik.
 
 
 

10

EKİ'14

 

Sefamerve günden güne büyüyen tesettür sektöründe yerini korumayı başaran nadir firmalardan. Çizgisini hiç bozmaması ve müşteri memnuniyetine verdiği önem bu şirketi ön planda tutmaya yetiyor. Site içinde de yeniliğe giden Sefamerve en yeniler kategorisiyle yeni ürünlere daha kısa sürede ulaşmanızı kolaylaştırıyor. İşte sizin için seçtiğimiz modellerin birkaçı..
 

 

24

TEM'14

 

Yepyeni ve özgün tasarımlarıyla dikkat çeken Sefamerve ilk tercih olmayı başarıyor. İnternet sitesinden de zevkinize göre alışveriş yapabilir indirimleri kaçırmadan uygun fiyata bu şık Sefamerve eşarplarına siz de sahip olabilirsiniz. Eğer eşarp seçimi için Sefamerveyi tercih ettiyseniz karşınıza istemediğiniz kadar eşarp modeli çıkacaktır.
 

10

TEM'13

Sedef Eşarp

 

İndirimli MINAHILL Bahar Eşarplar. Yeni sezon imalatı olan Şallar, farklı renk seçenekleri sayesinde çok satın alınan ürünlerden bir tanesi olmayı başarmıştır. 

Eşarp Ebatları : 90x90 cm'dir.
 
 

 

Anahtar Kelimeler: eşarp,eşarplar,eşarp model,

02

TEM'13

Gaye Eşarp

 

   Gaye Eşarp. Pesvis 1000 tur iplikten imal edilmiştir. Kullanım açısından çok rahattır kayma yapmaz. Eşarp Ebatları : 110x110 cm'dir.